خانهاطلاعات بیماری های قلبیسکته قلبی و بیماری های رگ های قلبدرد قفسه سینه

درد قفسه سینه

درد قفسه سینه
در صورت درد قفسه سینه آیا باید با اورژانس تماس بگیرم؟

در صورت داشتن درد، باید با اورژانس تماس بگیرید و این نکات را بطور دقیق بازگو کنید:
درد جدید است یا شدید؟
همراه با تنگی نفس اتفاق می افتد؟
بیش از چند دقیقه طول می کشد؟
وقتی راه می روید، از پله ها بالا می روید یا سایر فعالیت های بدنی را انجام می دهید بدتر می‌شود؟
شما را می ترساند یا نگران می کند؟
داشتن درد قفسه سینه لزوماً به این معنی نیست که دچار حمله قلبی شده اید. بیشتر افرادی که با درد قفسه سینه به اورژانس مراجعه می کنند، حمله قلبی ندارند. درد آنها معمولاً به دلیل مشکلات کمتر جدی مانند درد عضلات، سوزش معده یا اضطراب ایجاد می‌شود. حتی در این صورت هم نباید خطر کنید.
خیلی از افراد ممکن است درخواست کمک برای حمله قلبی را به تأخیر بیاندازند زیرا فکر می کنند علائم جدی نیستند یا از بین می‌روند. در صورتی که با این کار ممکن است آسیب دائمی به قلب خود وارد کنند، یا حتی مرگ رخ دهد.

آیا درد قفسه سینه تنها علامت مهم حمله قلبی است؟

نه. علائم دیگری نیز ممکن است ایجاد شود که مهم هستند. بعضی اوقات افراد به دلیل اینکه اصلاً دردی ندارند به بیمارستان مراجعه نمی‌کنند. اما سکته قلبی ممکن است بدون درد باشد. این احتمال در زنان، افراد دیابتی و افراد بالای 60 سال بیشتر است.
توجه به هر یک از علائم حمله قلبی مهم است، که می‌تواند شامل موارد زیر باشد:
● درد، فشار یا ناراحتی در مرکز قفسه سینه
● درد، سوزن سوزن شدن، یا ناراحتی در سایر قسمت های بالاتنه، از جمله بازوها، پشت، گردن، فک یا معده
● تنگی نفس
● حالت تهوع، استفراغ، آروغ زدن یا سوزش سر دل
● تعریق یا داشتن پوست سرد و شکننده
● ضربان قلب تند یا نامنظم
● احساس سرگیجه یا سبکی سر یا حتی غش کردن
این علائم اگر بیش از چند دقیقه طول بکشد یا مدام به طور مکرر تکرار شود مهم است. اگر فکر می‌کنید ممکن است دچار حمله قلبی شده باشید، بلافاصله با اورژانس تماس بگیرید. سعی نکنید خودتان به بیمارستان بروید.

درد قفسه سینه
آیا حمله قلبی تنها دلیل درد قفسه سینه است؟

نه. درد قفسه سینه می‌تواند توسط بسیاری از مشکلات دیگر ایجاد شود، از جمله:
مشکلات قلبی غیر از حملات قلبی، مانند عفونت در اطراف قلب
درد عضلات بعد از فعالیتی که عضلات سینه را درگیر می‌کند
بیماری‌هایی که باعث درد می‌شوند، مانند آرتروز
زونا (هرپس زوستر)، بیماری مرتبط با ویروس آبله مرغان که باعث ایجاد بثورات دردناک نیز می‌شود.

اگر به اورژانس بروم چه روندی طی می‌شود؟

افرادی که شما را در اورژانس معالجه می کنند، شما را معاینه می کنند و سپس اقدامات تشخیصی را برای یافتن علت درد شما انجام می دهند. اما اگر بلافاصله دلیل دردتان یافت نشد تعجب نکنید. یافتن علت درد قفسه سینه همیشه آسان نیست. حتی در این صورت، پزشکان معمولاً می توانند بگویند قلب شما مشکل دارد یا نه.

اقدامات تشخیصی که ممکن است انجام شود عبارتند از:
نوار قلب (ECG): این آزمایش فعالیت الکتریکی قلب شما را ثبت می‌کند. نوار قلب می‌تواند به پزشکان کمک کند تا متوجه شوند شما دچار حمله قلبی شده اید یا خیر.
آزمایش خون: در طی حمله قلبی، قلب برخی مواد شیمیایی را آزاد می‌کند. اگر این مواد شیمیایی در خون شما باشد، ممکن است به این معنی باشد که شما دچار حمله قلبی شده‌اید.
تست استرس: در طول یک تست استرس، ممکن است از شما خواسته شود که روی تردمیل بدوید یا راه بروید در حالی که به طور همزمان از شما نوار قلب هم گرفته می‌شود. فعالیت بدنی نیاز قلب به خون را افزایش می‌دهد. این تست به پزشکان کمک می‌کند ببینند آیا قلب خون کافی دریافت می‌کند یا خیر. اگر نمی‌توانید راه بروید یا بدوید، ممکن است این آزمایش با تجویز دارو انجام شود.
آنژیوگرافی قلب (که به آن " کاتتریزاسیون قلبی" نیز گفته می‌شود): در طی این فرایند، پزشک یک لوله نازک (کاتتر) را در داخل رگ خونی در پا یا بازو قرار می‌دهد. سپس او کاتتر را تا قلب شما حرکت می‌دهد. در مرحله بعدی، پزشک دارویی از طریق این لوله های نازک به درون رگ‌های قلب تزریق می‌کند تا بدین ترتیب با اشعه ایکس رگهای قلب نشان داده‌‌شود. این روش می‌تواند نشان دهد که آیا عروق قلب شما مسدود است یا خیر.
سی تی اسکن: نوع خاصی از اشعه ایکس است. ممکن است پزشک از این طریق برای بررسی رگ‌های خونی که به قلب شما خون‌رسانی می‌کنند، استفاده کند.

درد قفسه سینه
اگر دچار حمله قلبی بشوم چه می‌شود؟

اگر دچار حمله قلبی شده‌اید، پزشک روش‌هایی برای کاهش آسیب به قلب و تسکین درد شما به کار می‌برد. در مورد این روش‌های درمانی با جزئیات بیشتری در جای دیگر بحث می‌شود. (به "حمله قلبی" مراجعه کنید)
هرچه زودتر تحت درمان حمله قلبی قرار بگیرید، درمان تاثیر بیشتری خواهد داشت. تمام دقایق برای زنده نگه داشتن عضله قلب مهم است.

این مطلب برایتان مفید بود؟

نفر این مطلب را 10 پسندیده اند

مقالات مرتبط

جراحی بای‌پس عروق کرونر یا CABG

جراحی بای‌پس عروق کرونر یا CABG